UPM lanseeraa Kasvu-kumppanuusohjelman metsänomistaja-asiakkailleen

11/30/2021 09:16:36

Joulukuun alussa käyttöön otettava uusi UPM Kasvu -kumppanuusohjelma tuottaa UPM:n metsänomistaja-asiakkaille paitsi taloudellisia etuja, myös asiantuntevaa metsäomaisuudenhoitoa. Kumppanuusohjelman tavoitteena on tarjota metsänomistajalle kestävästi kasvava metsä ja siitä paras tuotto luotettavaan tietoon perustuvalla metsänhoidolla.

Tarve uusiutuville tuotteille ja fossiilisten raaka-aineiden vaihtoehdoille kasvaa jatkuvasti. Tässä metsillä on tärkeä rooli kuten on ilmastonmuutoksen ja lajikadon torjunnassakin. Siksi UPM haluaa tarjota metsänomistajille parhaat mahdolliset edut ja palvelut. Etuohjelmassa asiakkaan etuja kasvatetaan hänen asiointinsa mukaan, mutta samalla myös hänen metsänsä kasvutuotto paranee kestävän ja asiantuntevan yhteistyön avulla.

”Meille sekä metsänomistaja-asiakas että hänen metsänsä ovat tärkeitä. Haluamme tarjota metsänomistajille läpinäkyvästi ja reilusti kilpailukykyisiä taloudellisia ja toiminnallisia etuja, jotka kasvavat kumppanuuden kasvun myötä”, kertoo UPM Metsän yksityispuukaupan johtaja Janne Kiiliäinen.

Yhä useampi suomalainen omistaa tai perii metsää, ja metsä kiinnostaa myös sijoituskohteena. Metsänomistaja 2020 -tutkimuksen mukaan enemmistö metsänomistajista kaipaa tietoa ja neuvoja päätöksentekonsa tueksi, ja palveluita tarvitsevien osuus todennäköisesti kasvaa entisestään metsänomistuksen rakennemuutoksen edetessä.

”Uudistunut kumppanuusohjelmamme on rakennettu juuri tähän tarpeeseen. Tarjoamme aktiivisesti tietoa ja erilaisia vaihtoehtoja kumppaneillemme, mutta heillä itsellään säilyy tietysti aina päätösvalta siitä, mitä he metsäomaisuudellaan tekevät ja kuka metsää hoitaa missäkin asiassa. Henkilökohtainen palvelu ja luotettava asiantuntijuus ovat kumppanuusohjelmamme ytimessä”, Kiiliäinen sanoo.

”Maksamamme bonukset, joita voi käyttää metsänhoitotöiden maksamiseen, kasvavat uudistuksen myötä merkittävästi. Tämä on UPM:ltä huomattava investointi tärkeimpiin asiakkaisiimme”, Kiiliäinen jatkaa.

Mitä enemmän kumppani keskittää metsäasiointiaan UPM:lle, sitä parempia etuja hänelle on tarjolla. UPM Kasvu -kumppanuuden etutasot ovat: Kasvu, Hopea, Kulta ja Platina. Esimerkkejä kumppanuuden eduista ovat alan asiantuntemus ja modernit, digitaaliset työkalut, henkilökohtainen metsäasiakasvastaava, vastuullinen ja laadukas metsänhoito sekä vaivaton yhteistyö.

Lisätietoja antaa:
Yksityispuukaupan johtaja Janne Kiiliäinen, UPM Metsä, puh. 040 840 8501

Haaveiletko tammimetsästä? Lue vinkit istutukseen ja hoitoon
Artikkeli | 6 min

Haaveiletko tammimetsästä? Lue vinkit istutukseen ja hoitoon

Lue lisää
Riittävällä panostuksella metsät saadaan pidettyä terveinä, Atte muistuttaa
Artikkeli | 3 min

Riittävällä panostuksella metsät saadaan pidettyä terveinä, Atte muistuttaa

Lue lisää
Pysy tietoisena, mitä omassa metsässäsi tapahtuu, Kati kehottaa
Artikkeli | 4 min

Pysy tietoisena, mitä omassa metsässäsi tapahtuu, Kati kehottaa

Lue lisää