Rekisteröidy entistä kattavampaan UPM Metsä -verkkopalveluun - Metsäsoppi sulkeutuu

03/22/2020 11:00:00

UPM Metsä -verkkopalvelussa hoidat metsäasioitasi vaivattomasti. Voit tehdä sähköistä puukauppaa tai pyytää tarjouksia metsänhoitopalveluista. Metsäsoppi sulkeutuu maaliskuun lopussa.

Laaja ja monipuolinen UPM Metsä -verkkopalvelu korvaa Metsäsopen.

Metsäsoppi-palvelumme sulkeutuu käyttäjiltä 31. maaliskuuta. Metsäsopen sijaan voit ottaa käyttöön entistä kattavamman UPM Metsä -verkkopalvelun. Jos et ole vielä rekisteröitynyt uuteen palveluun, rekisteröidy verkkopankkitunnuksilla osoitteessa www.upmmetsa.fi/verkkopalvelu, minkä jälkeen saat uudet tunnukset. Palvelu on käytössäsi, kun saat sähköpostin rekisteröitymisen vahvistamisesta. Vanhoilla Metsäsopen tunnuksilla ei voi kirjautua uuteen palveluun.

UPM Metsä -verkkopalvelussa voit tarkastella sähköistä metsäsuunnitelmaasi ja metsävaratietojasi uudella tavalla. Lisäksi voit pyytää tarjouksia puukaupasta ja metsänhoitotöistä sekä tarkastella sopimustesi tilannetta.

Tutustu ja testaa palvelua helposti osoitteessa www.upmmetsa.fi/demo. Käy tutustumassa uusiin ominaisuuksiin ja hoida metsääsi menestyksellä uuden verkkopalvelumme avulla! Kaikissa asiaannliittyvissä kysymyksissä sinua palvelee UPM Metsä asiakaspalvelu, 020 416 5100*, palvelukeskus@upm.com.

 

Metsäsijoittaminen kannattaa, koska metsä on vakaa sijoituskohde
Artikkeli | 9 min

Metsäsijoittaminen kannattaa, koska metsä on vakaa sijoituskohde

Lue lisää
Miten löydät metsäasiakasvastaavasi yhteystiedot
Artikkeli | 1 min

Miten löydät metsäasiakasvastaavasi yhteystiedot

Lue lisää
Miksi hakkuita ei voi tehdä ennakkoon?
Artikkeli | 3 min

Miksi hakkuita ei voi tehdä ennakkoon?

Lue lisää