Mikko hallitsee kaikki metsähommat

01/25/2019 14:08:37

Metsäasiakasvastaava Mikko Suoknuutin motto elämässä on ”ilon kautta eteenpäin”. Touhukas Mikko auttaa metsänomistajia puukaupassa ja metsänhoitotöissä Miehikkälässä ja Virolahdella. Vapaa-ajallaan hän remontoi kotiaan sekä harrastaa monipuolista liikuntaa. Lue esittelyjuttu!

Kuka olet?

Olen Mikko Suoknuuti Miehikkälästä, missä nykyisin asunkin. Perheeseeni kuuluvat avopuoliso, tytär ja neljä koiraa.

Miten päädyit metsäasiakasvastaavaksi?

Aloitin opiskelut metsätalousinsinööriksi Mikkelin ammattikorkeakoulussa syksyllä 2013, mutta valmistuin Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulusta kesällä 2018. Olen ollut UPM Metsällä 5 vuotta metsäasiakasvastaavana. Sitä ennen olin kesän harjoittelussa UPM Metsällä logistiikka- ja operaatiopuolella. Nyt työskentelen UPM Metsän Lappeenrannan metsäpalvelutoimistossa metsäasiakasvastaavana. Toimialuettani on Miehikkälä ja Virolahti.

Mitä metsä sinulle merkitsee?

Olen viettänyt paljon aikaa metsässä pienestä pojasta asti. Metsästyskortin hankin 11-vuotiaana ja siitä asti olen kulkenut varsinkin syksyt ja talvet erällä.

Millainen on tyypillinen työpäiväsi?

Tyypillinen työpäiväni alkaa sillä, että tarkistan aamulla ajankohtaiset asiat ja sitten lähden joko maastoon, asiakkaalle tai teen toimistolla asiakirjahommia.

Onko sinulla itselläsi metsää?

Omistan metsää yhdessä veljieni kanssa. 

Mikä on mottosi?

Ilon kautta eteenpäin

Mikä on paras muisto metsästä?

On vaikeaa nimetä yksittäistä parasta muistoa. Olen viettänyt metsässä niin monia hyviä hetkiä eri harrastusten parissa. Ikimuistoisin tapaus lienee taivasalla vietetty yö -37 asteen pakkasessa.

Mitä teet vapaa-ajallasi?

Vapaa-ajan aktiviteetteihini kuuluvat kodin pienet pintaremontit sekä sisällä että ulkona, yhdistystoiminta, metsästys sekä sähly ja pesäpallo. 

Mitä vinkkejä antaisit metsänhoitoon?

Laadukas metsänhoito tuottaa parhaan mahdollisen lisäarvon metsälle, joten suosittelen sitä kaikille lämpimästi. Autan mielelläni käytännön ohjeistuksessa ja suunnittelussa.

 

Katso yhteystietoni ja ota yhteyttä!

Suoknuuti Mikko
Metsäasiakasvastaava

Suoknuuti Mikko

Lue lisää
 

Lue lisää metsäasiakasvastaavien esittelyjä

Markus suosittelee makkaranpaistoa nuotiolla: ”Lähes terapeuttista”
Uutiset | 01/17/2019 12:49:06 | 3 min

Markus suosittelee makkaranpaistoa nuotiolla: ”Lähes terapeuttista”

Lue lisää