UPMMetsä

Mikko hallitsee kaikki metsähommat ja kouluttaa myös koiria

01/25/2019 14:08:37

Metsäasiakasvastaava Mikko Suoknuutin motto elämässä on ”ilon kautta eteenpäin”. Touhukas Mikko auttaa metsänomistajia puukaupassa ja metsänhoitotöissä Miehikkälässä ja Virolahdella. Vapaa-ajallaan hän metsästää ja kouluttaa koiriaan sekä harrastaa monipuolista liikuntaa. Lue esittelyjuttu!

Kuka olet?

Olen Mikko Suoknuuti Miehikkälästä, missä nykyisin asunkin. Perheeseeni kuuluvat avopuoliso ja neljä koiraa.

Miten päädyit metsäasiakasvastaavaksi?

Aloitin opiskelut metsätalousinsinööriksi Mikkelin ammattikorkeakoulussa syksyllä 2013, mutta valmistuin Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulusta kesällä 2018. Olen ollut UPM Metsällä 1,5 vuotta metsäasiakasvastaavana. Sitä ennen olin kesän harjoittelussa UPM Metsällä logistiikka- ja operaatiopuolella. Nyt työskentelen UPM Metsän Lappeenrannan metsäpalvelutoimistossa metsäasiakasvastaavana. Toimialuettani on Miehikkälä ja Virolahti.

Mitä metsä sinulle merkitsee?

Olen viettänyt paljon aikaa metsässä pienestä pojasta asti. Metsästyskortin hankin 11-vuotiaana ja siitä asti olen kulkenut varsinkin syksyt ja talvet erällä.

Millainen on tyypillinen työpäiväsi?

Tyypillinen työpäiväni alkaa sillä, että tarkistan aamulla ajankohtaiset asiat ja sitten lähden joko maastoon, asiakkaalle tai teen toimistolla asiakirjahommia.

Onko sinulla itselläsi metsää?

En ole tällä hetkellä metsänomistaja, mutta se kuuluu tulevaisuuden suunnitelmiini.

Mikä on mottosi?

Ilon kautta eteenpäin

Mikä on paras muisto metsästä?

On vaikeaa nimetä yksittäistä parasta muistoa. Olen viettänyt metsässä niin monia hyviä hetkiä eri harrastusten parissa. Ikimuistoisin tapaus lienee taivasalla vietetty yö -37 asteen pakkasessa.

Mitä teet vapaa-ajallasi?

Harrastan metsästystä ja kaikkea siihen liittyvää oheistoimintaa, koirien koulutusta, ammuntaa, yhdistysasioita ja olen myös riistanhoitoyhdistyksen johtokunnassa. Talvella pelaan salibandya ja kesäisin pesäpalloa.

Mitä vinkkejä antaisit metsänhoitoon?

Laadukas metsänhoito tuottaa parhaan mahdollisen lisäarvon metsälle, joten suosittelen sitä kaikille lämpimästi. Autan mielelläni käytännön ohjeistuksessa ja suunnittelussa.

 

Ota yhteyttä!

Mikko Suoknuuti
p. 040 708 0181
mikko.suoknuuti@upm.com

 

UPM Metsä Lappeenrannan metsäpalvelutoimisto
Kaukaankatu 30
53200 Lappeenranta

 

Hae yhteystietoja

Täältä löydät oman alueesi metsäasiakasvastaavan yhteystiedot.

 

Mikko-suoknuuti-2-kuva.jpg

Metsäasiakasvastaava Mikko Suoknuuti kouluttaa vapaa-ajallaan koiria. 

 

Lue lisää metsäasiakasvastaavien esittelyjä