Jukka on entinen kilpahiihtäjä, nyt häntä kirittävät kolme lasta ja vaimo

08/06/2019 05:41:33

Metsäasiakasvastaava Jukka Leppänen harrasti aiemmin kilpahiihtoa. Nyt vapaa-aika kuluu perheen parissa. Myös suunnistus, frisbeegolf ja avantouinti ovat Jukan mieleen. Jukka auttaa metsäasioissa Eurajoella, Eurassa, Raumalla ja Pyhärannassa. Lue esittely!

Kuka olet?

Olen Jukka Leppänen, 35-vuotias metsäasiakasvastaava. Olen kotoisin Lempäälästä ja töideni perässä muutimme perheeni kanssa Poriin vuonna 2010, ja sille tielle olemme jääneet. Perheeseeni kuulu vaimo ja kolme lasta.

Miten päädyit metsäasiakasvastaavaksi?

Olen työskennellyt UPM:llä eri tehtävissä yhdeksän vuoden ajan. Urani alkuvaiheessa työskentelin Porissa kolmisen vuotta metsäasiantuntijana. Hoidin yhtiön metsiä ja tein toimenpide-ehdotuksia kumppanuusasiakkaidemme metsiin. Viimeiset kuusi vuotta olen toiminut operaatioesimiehenä metsänhoito-operaatioissa Satakunnan ja Pohjanmaan alueilla. Metsäasiakasvastaavaksi päädyin, koska halusin uusia haasteita ja kokemuksia. Nyt siis työskentelen UPM Metsän metsäasiakasvastaavana Rauman metsäpalvelutoimistossa. Toimialueeni on Eurajoki (vanha Eurajoki), Eura (valtatie 12 pohjoispuoli), Rauma ja Pyhäranta.

Mitä metsä sinulle merkitsee?

Metsästä saa moni elantonsa, kuten minäkin. Metsä on myös paikka virkistäytyä ja liikkua.

Millainen on tyypillinen työpäiväsi?

Yksikään päivä ei ole samanlainen, mikä onkin hienointa työssä.

Onko sinulla itselläsi metsää?

Ei ole.

Mitä on mottosi?

Ole luotettava.

Mikä on paras muistosi metsästä?

Niitä on monia. Mieleen ovat jääneet lapsuudesta metsäretket mummuni kanssa, ja viime aikoina mieleeni on jäänyt jokavuotinen Jukolan viesti.

Mitä teet vapaa-ajallasi?

Nuorempana harrastin kilpahiihtoa, ja edelleen hiihdän mielelläni kuntoilumielessä. Suunnistus, avantouinti ja frisbeegolf ovat myös mieleisiä harrastuksia. Perheeni kanssa vietämme myös paljon aikaa, ja arki-illat kuluvatkin usein lasten harrastusten parissa.

Mitä vinkkejä antaisit metsänhoitoon?

Taimikonhoidot ja harvennukset kannattaa hoitaa ajallaan, sillä viivästymiset niissä vaikuttavat koko kiertoajan tuottoon. Metsänomistaja tekee kuitenkin aina päätökset, ja yhdessä löydämme varmasti sopivan ratkaisun juuri sinulle.

 

Ota yhteyttä!

Jukka Leppänen
p. 040 7512 585
jukka.leppanen@upm.com

 

UPM Metsä Rauman metsäpalvelutoimisto
Tikkalantie 1 A
26100 Rauma

 

Hae yhteystietoja

Täältä löydät oman alueesi metsäasiakasvastaavan yhteystiedot.

 

Lue lisää metsäasiakasvastaavien esittelyjä

Jouko palasi metsäasiakasvastaavaksi: ”Olen aina saanut elantoni metsästä”
Uutiset | 07/19/2019 09:08:41 | 4 min

Jouko palasi metsäasiakasvastaavaksi: ”Olen aina saanut elantoni metsästä”

Lue lisää