Metsänomistajan sähköiset palvelut ja vastuullisuus vahvasti esillä UPM:n osastolla Metsämessuilla

11/09/2017 09:04:18

Vastuullisuus ja metsänomistajan sähköiset palvelut ovat pääteemoja UPM:n osastolla Metsämessuilla Helsingin Messukeskuksessa 10.–12.11.2017. Osastolla 6a50 UPM Metsän asiantuntijat vastaavat kaikkiin metsään, metsänhoitoon ja puukauppaan liittyviin kysymyksiin.

- Vastuullisuus on toiminnassamme ykkösasia. Tavoitteena on, että vuonna 2030 kaikki käyttämämme puu on sertifioitua. Tällä hetkellä sertifioidun puun osuus on jo yli 80 prosenttia”, kertoo UPM Metsän sidosryhmäsuhdejohtaja Sami Oksa.

Metsämessuilla kävijät voivat tutustua Bioaika-rekkaan sekä metsänomistajan sähköisiin palveluihin.

- Julkaisimme täysin uudistetut nettisivumme alkusyksystä. Kirjautuneille asiakkaille avautuu alkuvuonna mahdollisuus tehdä puukauppaa sähköisesti www.upmmetsä.fi-sivustollamme”, UPM Metsän markkinointipäällikkö Kaisa Järvisalo kertoo.

Messuilla on tarjolla myös opastusta UPM Metsäni -mobiilisovelluksen käyttöön. Sovelluksen avulla metsänomistaja voi selvittää metsänsä arvon vain muutamassa sekunnissa.

- Lauantaina ja sunnuntaina messukävijöillä on mahdollisuus vaikuttaa UPM Metsän palvelukehitykseen osallistumalla asiakashaastatteluun”, Järvisalo vinkkaa.

Metsälavalla kuullaan UPM:n asiantuntijoiden kiinnostavia puheenvuoroja. Miten maailma kääntyy kiertotalouteen? Siitä kertoo strategisten kumppanuuksien johtaja Esa Laurinsilta perjantaina kello 14.30. Metsien kestävästä käytöstä puolestaan puhuu Sami Oksa lauantaina kello 11.30. Sunnuntaina suomalaisten mieluisimpia mökkipuuhia esittelee kaavoituspäällikkö Ahti Laakso kello 15.30.

Lisätietoja antaa:

Kaisa Järvisalo, UPM Metsä, markkinointipäällikkö, puh. 050 564 9753


Lue lisää sertifioinnista

Metsien sertifiointi on tärkeää
Artikkeli | 06/29/2017 10:34:42 | 2 min

Metsien sertifiointi on tärkeää

Lue lisää