UPM Metsän mobiilisovellukset kilpailujen finalisteja

03/27/2017 20:00:00

Metsän arvion sekunneissa tarjoava UPM Metsäni-sovellus ja yritystoimintaa kuvaava opetuspeli MobiMetsä kilpailevat kumpikin finaalisijoilla.

UPM Metsäni Grand One -finalisti

Yhteistyössä Taisten kanssa toteutettu UPM Metsäni -mobiilisovellus on finalisti Grand One -kilpailun kolmessa kategoriassa: Paras Design, Paras Toteutus ja Paras Mobiilipalvelu. Grand One on suomalaisille digitalisen median töille tarkoitettu kilpailu. Kilpailun voittajat selviävät 6.4. pidettävässä gaalassa. 

Taustaksi sovelluksesta ja sen kehittämisestä voit lukea nämä jutut:

Selvitä metsäsi arvo sekunneissa. Tutustu ja lataa uudistunut UPM Metsäni -sovellus.

Lue Metsän henki 3/2016

MobiMetsä eEemeli-kisan finalisti

Suomen Partiolaisten kanssa yhteistyössä vuonna 2016 toteutetussa MobiMetsä-pelissä pelaajat tutustuvat puuraaka-aineen vastuulliseen käyttöön sekä yrityksen pyörittämiseen uudella tavalla. Mobiilipelin on toteuttanut kokenut suomalainen opetus- ja hyötypeliyritys NordicEdu. Pelin kohderyhmä on 12-15-vuotiaat partiolaiset, mutta sen voi ladata älylaitteeseensa kuka tahansa.

MobiMetsä valittiin yhdeksi Suomen eOppimiskeskuksen eEemeli-kilpailun finalistiksi. Kilpailun asiantuntijaraadin valitsema voittaja sekä yleistökilpailun voittaja julkaistaan 6.4.

Lue lisää MobiMetsästä.