Aktiivinen ryhmä kumppanuusasiakkaita Korkeakosken sahalla

10/07/2016 20:00:00

Kutsu Korkeakosken sahalle kiinnosti kumppanuusasiakkaitamme. Saimme ilmoittautumisia tilaisuuteen 4.10. ennätysajassa enemmän kuin 40 hengen maksimivierasmäärän, joka voidaan turvallisesti vastaanottaa yhdellä kertaa. Aktiivisuus jatkui tehtaalla: kysymyksiä sateli ja keskustelua sahan tuotteista, niiden loppukäytöistä ja asiakkaiden vaatimuksista riitti niin esitysten, tehdaskierroksen kuin hernerokkatarjoilun yhteydessä.

Noin 11 kilometrin päässä Korkeakosken sahasta asuvat Mikko ja Teija Lindell pyörittävät maatila- ja metsämatkailulomiin erikoistunutta yritystä. He ovat vuosien mittaan majoittaneet sahan investointihankkeissa mukana olleita työtekijöitä ja kuulleet heiltä sahan tapahtumista. Lisäksi Mikolla on vuosien takaa viiden kuukauden työkokemus sahan sesonkityöläisenä. Nykyisin pariskunta ajaa sahan ohi lähes päivittäin, ja he tarttuivat heti tilaisuuteen tulla tutustumaan, mitä porttien sisäpuolella nykyisin tapahtuu. Sinne toimitetaan myös heidän tilaltaan kaadetut järeät mäntytukit.

vierailijat-ilmoittautumassa-korkeakosken-sahalle.jpg
 

”Puumäärä, joka sahasta menee läpi on valtava”, Lindellit hämmästelivät. ”Vaikuttavaa oli myös nähdä omin silmin, miten tukit sahalinjassa prosessoidaan.”

”Mielenkiintoista oli myös kuulla, mihin meidänkin metsässä kasvanutta puuta toimitetaan ja mitä niistä loppujen lopuksi valmistetaan.”

 

Lue myös

 
Korkeakoskelta, laadukkaiden mäntymetsien keskeltä, laatusahatavaraa maailmalle
Artikkeli | 08/04/2017 09:24:37 | 2 min

Korkeakoskelta, laadukkaiden mäntymetsien keskeltä, laatusahatavaraa maailmalle

Lue lisää