Tuottoa ja vaivatonta metsänomistamista yhteismetsällä 29.3.2022

Tervetuloa kuulemaan yhteismetsän omistamisesta maksuttomalle "Tuottoa ja vaivatonta metsänomistamista yhteismetsällä" -verkkoluennollemme 29.3.2022 kello 9–10. Verkkoluennon asiantuntijoina toimivat UPM Metsän Heikki Kalvila ja Minna Ikonen.

09.00 - 10.00

Yhteismetsä on moderni tapa omistaa metsää, jossa yhteismetsä hoitaa metsiä metsänomistajien puolesta. Yhteismetsän kolme kovinta etua ovat

  • vaivaton sijoitus
  • säännöllinen metsätulo
  • paras metsän kasvutuotto

Kestävää metsätaloutta harjoittava yhteismetsä on metsäomistajalle myös vastuullinen sijoitus. Kaikki UPM Yhteismetsät ovat FSC®-sertifioituja (FSC®-C109750). Sertifikaatti osoittaa, että metsien hoito ja käyttö on taloudellisesti, ekologisesti ja sosiaalisesti kestävää.

Verkkoluennolla käsittelemme seuraavia aiheita:

- Yhteismetsä hoitaa metsiä metsänomistajien puolesta

- Yhteismetsän kolme kovinta etua avattuna

- Yhteismetsä on ratkaisu moneen metsänomistuksen tilanteeseen

- UPM Yhteismetsän esittely

- Näin pääset helposti osakkaaksi yhteismetsään

 

Verkkoluento järjestetään 29.3.2022 kello 9 - 10. Voit lähettää yhteismetsään liittyvät kysymyksesi asiantuntijoillemme ennakkoon verkkoluennolle ilmoittautumisen yhteydessä. Asiantuntijamme poimivat kysymyksiä vastattavaksi verkkoluennon aikana. (Huomioithan, että valitettavasti aivan kaikkiin kysymyksiin ei välttämättä ehditä vastaamaan.) Verkkoluento tallennetaan ja tallenne lähetetään ilmoittautuneille.

 

Ilmoittaudu mukaan!

 

Tilaa myös UPM Yhteismetsän alustava ja maksuton tuottolaskelma täältä