Monimuotoinen metsäni -päivä Espoossa 17.9.2022

Metsänomistaja, oletko kiinnostunut monimuotoisuuden turvaamisesta talousmetsissä ja haluat oppia, miten monimuotoisuudelle tärkeitä rakennepiirteitä voi tunnistaa ja huomioida omassa metsässä? Tervetuloa Monimuotoinen metsäni -tapahtumaan Espoon Luukkiin! Tapahtumaan ilmoittautuminen päättyy 14.9.2022.

09.00 - 15.00

Päivän aikana voi osallistua Laatuloikka luonnonhoitoon -lenkille. Kävelylenkillä pääsee tutustumaan esimerkiksi säästöpuiden valintaan, lahopuun merkitykseen ja sekapuustoisuuden ylläpitämiseen. Tapahtumassa järjestetään kolme erilaista lenkkiä useaan eri kellonaikaan.

Tapahtumassa on mahdollista keskustella talousmetsien luonnonhoidosta metsäammattilaisten kanssa messuosastolla. Koko perheelle löytyy alueelta pieniä luonnonhoitoon liittyviä omatoimitehtäviä. 

Ilmoittaudu pian!

Tapahtuma on maksuton, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen. Ilmoittaudu mukaan 14.9.2022 kello 16:00 mennessä. Varaa paikkasi nopeasti, sillä lenkeille on rajattu osallistujamäärä.
 
Voit ilmoittautua halutessasi vain messualueella tapahtuvaan ohjelmaan. Voit myös ilmoittautua kaikille kolmelle lenkille tai valita itsellesi mielenkiintoisimmat kohteet. Lenkkien pituus on noin 45 minuuttia, maasto on pääosin helppokulkuista ja kohteet löytyvät kävelyteiden varrelta. 

Huomioithan, että Luukissa on maksullinen pysäköinti. Paikalle pääsee kätevästi myös julkisella liikenteellä eri suunnilta pääkaupunkiseutua.

Tervetuloa viettämään syksyistä metsätapahtumapäivää kanssamme!

Ilmoittaudu pian ja lue lisää tapahtumasta!

16.9. 21.00 - 17.9. 15.00
Luukintie 33, Espoo