Metsästä hyvinvointia ja energiaa -tapahtuma Salossa 3.9.2022

10.00 - 15.00

Tervetuloa UPM:n ja Suomen metsäkeskuksen järjestämään Metsästä hyvinvointia ja energiaa -tapahtumaan Salon Peppursuon ajoharjoitteluradan ympäristöön lauantaina 3.9.2022 klo 10:00-15:00. Opastus paikalle osoitteesta Merikulmantie 720.

Tapahtuman pääteema on metsän- ja luonnonhoito talousmetsissä. Paikan päällä pääset kuulemaan metsäalan asiantuntijoiden ja ammattilaisten näkemyksiä käytännön metsätöistä ja metsänhoidon kehityssuunnista. Maastokohteilla tutustutaan puunkorjuuseen, raivaussahatöihin ja hakkuutyömaiden suunnitteluun.

Metsästä hyvinvointia ja energiaa -tapahtuma on loistava tilaisuus tutustua UPM:n, Metsäkeskuksen sekä Salon 4H-yhdistyksen toimintaan. Tapahtumassa kannattaa käydä vähintään osallistumassa arvontaan ja nauttimassa kahvitarjoilusta vaikka koko perheen voimin.

Tapahtuman teemat

Metsäkeskus esittelee Energiaa metsästä -kampanjaa ja Metsään.fi-palvelua ja metsänhoitoon saatavia valtion tukia (kemera) sekä kertoo luonnon- ja maisemanhoidosta metsätaloudessa. Paikalla on myös maisema- ja ympäristöasiantuntija Terhi Ajosenpää Maa- ja kotitalousnaisista. Salon 4H-yhdistys tuo paikalle nuoria 4H-yrittäjiä, jotka esittelevät työmahdollisuuksia metsäalalla. Lapsille on tarjolla pientä puuhaa.

UPM esittelee puunhankintaa ja metsänomistajapalveluita (sähköistä asiointia verkkopalvelussa) sekä kertoo luonnon- ja maisemanhoidon menetelmistä käytännön metsätöissä.

10.00 - 15.00
Salo, Peppursuon ajoharjoitteluradan ympäristö
Maastotapahtuma