Miltä Suomen metsät näyttävät vuonna 2050? -verkkotapahtuma 3.6.2021

Miten globaali ilmastonmuutos vaikuttaa metsiin ja muuttuuko suomalainen metsämaisema? Metsät ovat nousseet keskiöön ilmastokeskustelussa, niin uhkien, kuin mahdollisuuksien osalta. Voiko metsänomistaja varautua muutoksiin ja miten se tapahtuu?

17.00 - 18.15

Niin metsä vastaa kuin sinne huutaa on vanha sanonta. Nyt meillä on vastauksia! Tervetuloa kuulemaan miltä Suomen metsät näyttävät vuonna 2050. 
 
UPM:n asiantuntija metsätalouden kehityspäällikkö Heli Viiri avaa verkkotapahtumassa tämän hetken uusimpia tutkimustuloksia metsätuhojen, puulajivalintojen ja ilmastonmuutoksen osalta. Viiri on maa- ja metsätaloustieteiden tohtori, eMBA. Hän on työskennellyt aikaisemmin muun muassa Metsäkeskuksen aluejohtajana ja Luonnonvarakeskuksessa erikoistutkijana, josta hän siirtyi UPM Metsän palvelukseen. Tilaisuudessa pohdimme, minkälaisia vaikutuksia muutoksilla voi metsillemme ja puulajeillemme olla. 
 
Tapahtuma järjestetään 3.6. klo 17:00 – 18:15 verkkotilaisuutena. Tapahtuman järjestää Helsingin metsäpalvelutoimisto ja tilaisuus on maksuton.

Annamme sadalle (100) ensimmäiselle ilmoittautuneelle kahden kuukauden äänikirjaoikeuksia Supla+-palveluun!

 

Ilmoittaudu!

17.00 - 18.15
Verkkotapahtuma