Metsätalouden kannattavuus ja kestävyys -tapahtuma Helsingissä 16.3.2019

09.00 - 15.00

Tunnetko metsäsi arvon? Tiedätkö millä tavalla metsäsi tuottaa parhaiten? Tervetuloa Metsätalouden kannattavuus ja kestävyys -tapahtumaan!

Suomen metsäkeskus, Metsä Group, Metsänhoitoyhdistykset, Stora Enso Metsä sekä UPM Metsä järjestävät Metsätalouden kannattavuus ja kestävyys -lauantain Helsingin yliopiston tiloissa Fabianinkadulla ja paikalla tulee olemaan sekä rahoitusalan että metsä- ja luontoalan toimijoita ja asiantuntijoita. 

Päivä on metsänomistajille maksuton. Ovet avautuvat klo 8.45 ja päivän avaus isossa auditoriossa on klo 9.15. Ison auditorion lisäksi voit päivän aikana perehtyä luentojen avulla eri aiheisiin viidessä luentosalissa sekä tutustua toimijoiden tuotteisiin ja palveluihin sekä 1. että 2. kerroksen aulatiloissa.

Tule keskustelemaan UPM:n asiantuntijoiden kanssa infopisteellemme ja tutustumaan palveluihimme. Voit samalla osallistua arvontaan ja voittaa Sastan ulkoilupuvun!

UPM:n luennoilla kerromme mm. Yhteismetsän kolmesta kovimmasta edusta metsänomistajalle, miten voit vaikuttaa metsäsi tuottoon sekä vastuullisesta metsänhoidosta.

Ilmoittauduthan 1.3. mennessä joko sähköpostilla katarina.maris@metsakeskus.fi  tai alla olevan ilmoittautumislinkin kautta.

Päivä on metsänomistajille maksuton. 

Tervetuloa!

 

Lataa ohjelma

09.00 - 15.00
Helsingin yliopiston päärakennus Fabianinkatu 33, Helsinki