Laatua metsänomistajalle

03/25/2022 09:25:08

Hyvällä metsänhoidolla varmistetaan metsien ja hiilinielujen kasvu, luonnon monimuotoisuus sekä puuraaka-aineen riittävyys yhteiskunnan lisääntyvään tarpeeseen, kun liikutaan kohti fossiileista riippumatonta tulevaisuutta.

Jotta voimme taata metsänomistaja-asiakkaillemme parhaan mahdollisen laadun ja palvelun niin puunkorjuussa kuin metsänhoitotöissä, meidän on pidettävä huolta koko toimitusketjumme suorituskyvystä, osaamisesta ja luotettavuudesta.

UPM Metsällä on osaava ja sitoutunut yrittäjäverkosto, joka pystyy suorittamaan palvelut aina metsätöistä ja puunkuljetuksista muihin monipuolisiin raaka-aineen hankintaan liittyviin tehtäviin laadukkaasti ympäristöä kunnioittaen.

Valitsemme yhteistyökumppanimme huolellisesti varmistaen kokonaisvaltaisen suorituskyvyn ja vastuullisuuden. Olemme kehittäneet toimitusketjuumme auditointimenetelmän varmistaaksemme, että asiat hoidetaan sovitulla tavalla.

Viime vuosina olemme panostaneet merkittävästi turvallisuuteen. Metsään työympäristönä liittyy erilaisia riskejä, jotka ovat hallittavissa hyvällä osaamisella sekä metsänomistajan ja metsäasiakasvastaavamme yhteisellä suunnittelulla jo kaupanteon yhteydessä.

On tärkeää, että tiedät metsänomistajana aina, mitä metsässäsi tapahtuu. Henkilökohtainen kohtaaminen on tärkeintä luottamuksen rakentamisessa. Haluamme, että jokainen työntekijä tuo samat viestit mutta omalla murteellaan ja kasvoillaan. Viestintä ja oikea tapa toimia ovat laatuvaatimuksiamme. Haluamme luoda turvallisen ja vastuullisen työskentely-ympäristön, joka on kilpailutekijä jokaiselle työmaan toimijalle.

Tuntemalla asiakkaamme, toimittajamme ja muut liikekumppanimme opimme lisää toistemme tarpeista. Näin kykenemme parantamaan toimitusvarmuutta sekä metsänomistajien saamaa palvelua edelleen.

 

Kirjoitus on julkaistu aiemmin Metsän henki -lehdessä 1/2022.

Pitkäjänteisyyttä kannattaa vaalia metsänhoidossa, Jyri muistuttaa
Artikkeli | 3 min

Pitkäjänteisyyttä kannattaa vaalia metsänhoidossa, Jyri muistuttaa

Lue lisää
Metsistä on monta mielipidettä
Blogi | 1 min

Metsistä on monta mielipidettä

Lue lisää
10 syytä, miksi puuta tarvitaan
Artikkeli | 9 min

10 syytä, miksi puuta tarvitaan

Lue lisää