Metsä

Selvitä metsäsi arvo sekunneissa UPM Metsäni -sovelluksella

Selvitä metsäsi arvo sekunneissa UPM Metsäni -sovelluksella

UPM Metsäni -mobiilisovelluksella voit hahmottaa helposti ja nopeasti metsäsi arvon euroina ilmakuvasta tai tavallisesta kartasta, ja lisätä tarkasteltavaksi 1–10 tilaa. Sovelluksen chat on kätevä tapa ottaa suora yhteys asiantuntijaamme.

UPM Metsäni on kaikille metsänomistajille maksuton. Tarvitset vain metsäsi kiinteistötunnuksen. Sovellus hakee sen perusteella tarvittavat julkisesti saatavilla olevat tiedot.

Sovellus arvioi saatavilla olevien tietojen pohjalta tilasi puuston arvon euroina muutamassa sekunnissa. Lisäksi näet siitä tilasi puulajijakauman, puuston tilavuuden sekä ikärakenteen. Sovellus antaa myös muutaman suuntaa antavan toimenpide-ehdotuksen.

UPM Metsäni kertoo metsätilasi sijainnin kartalla ja voit tarkastella tilaasi joko ilmakuvasta tai tavallisesta kartasta. Voit lisätä tarkasteluun 1 – 10 tilaan saman istunnon aikana.

Maastossa kulkiessasi pystyt hahmottamaan sovelluksesta tilasi rajat ja voit käyttää sitä myös kompassina.

Sovelluksen metsäopas kertoo metsänomistamisen perusteista kuten puukaupasta, kestävästä, metsänhoidosta, metsäverotuksesta ja vastuullisesta metsän omistamisesta.

Neuvoja ja vinkkejä metsäsi hoitoon saat kätevästi myös sovelluksen chatin avulla. Se on suora ja nopea yhteys asiantuntijaamme, jolle voit lähettää myös valokuvia metsästäsi ja sinua siellä askarruttavista asioista.

 

Laske metsäsi arvo 

Onko puukauppa ajankohtainen?