UPMMetsä

Metsätila sijoituskohteena

Metsä tarjoaa omistajalleen erinomaisen mahdollisuuden tasaiseen 3-4 prosentin nettotuottoon suhdanteista ja maailmantalouden heilahteluista riippumatta. Suomessa metsämaan arvonnousu on vuosien saatossa ollut varsin vakaata, ja toimiva puu- ja metsätilamarkkinamme pitää huolen sijoituksen arvon säilymisestä.

UPM Bonvesta tarjoaa myyntiin ammattimaisesti hoidettuja metsätiloja, joiden tuotantokoneisto ja infra ovat kunnossa. Tarjontamme on monipuolinen: tilat sijaitsevat laajalla maantieteellisellä alueella, ja niiden koko vaihtelee muutamasta hehtaarista tuhansiin hehtaareihin. Ammattimaisesti valmistellut myyntikohteet löytyvät verkkopalvelustamme www.bonvesta.fi.

Metsä on huoleton ja palkitseva sijoitusmuoto. Luonto hoitaa tuotannon, ja me voimme puolestasi huolehtia kaikesta muusta. Solmimalla kanssamme kumppanuussopimuksen saat käyttöösi markkinoiden laajimmat puukaupan, metsänhoidon ja metsäomaisuuden hallinnan palvelut.

Metsätila on pitkäaikaissijoitus, jossa tuotantosykli on 10-20 vuotta. Metsä sitoo tehokkaasti ilmakehän hiilidioksidia ja konkreettisesti hillitsee ilmastonmuutosta. Se on yksi maailman ekologisimmista sijoitusmuodoista, sillä metsän tuotteet ovat kierrätettäviä ja uusiutuvia. Lisäksi metsä antaa omistajalleen taloudellisen tuoton lisäksi mahdollisuuden saada luonnonantimia, virkistystä ja riistaa omalta maalta. Metsän omistaminen on ylisukupolvinen sijoitus suomalaisuuteen.

 

Kiinnostuitko? Tutustu myytäviin metsätiloihin

 

 

Lue lisää Kumppanuussopimuksesta

UPM Kumppanuussopimus
Kumppanuus

UPM Kumppanuussopimus

Tutustu
Talous ja luontoarvot tasapainossa
Artikkeli | 7 min

Talous ja luontoarvot tasapainossa

Lue lisää
Kestävän metsätalouden perusteet
Artikkeli | 3 min

Kestävän metsätalouden perusteet

Lue lisää
Metsätuholain päivityksellä varaudutaan muuttuvaan ilmastoon
Blogi | 5 min

Metsätuholain päivityksellä varaudutaan muuttuvaan ilmastoon

Lue lisää