Metsäasioiden hoitaminen

Helpompaa metsäasiointia

Metsäasioitasi voit hoitaa miten ja missä vain. Sinun tarvitsee tietää vain mitä metsänomistamiselta haluat - tuloja, virkistystä, luonnon monimuotoisuutta tai kaikkea näitä. Osa metsänomistajista haluaa tehdä kaiken itse ja osa toimii avaimet käteen periaatteella. Näiden kahden ääripään väliltä löytyy vaihtoehtoja, joista voit valita sinun elämäntilanteeseesi sopivan ratkaisun.

Saat henkilökohtaista palvelua ja neuvontaa lähellä sinua tai metsääsi. Sinun ei tarvitse lähteä metsäsi sijaintipaikkakunnalle, vaan palvelemme juuri siellä missä itse haluat. Saat meiltä kaikki neuvot ja palvelut yhdestä paikasta, sinua lähimmältä metsäpalvelutoimistoltamme.

Metsäasiat kannattaa käydä läpi metsäammattilaisen kanssa ainakin kerran vuodessa. Kun alkuun on päästy, niin jatkossa kaikkien metsäasioiden hoitaminen onnistuu etänä. Lähellä metsääsi toimiva metsäammattilaisemme käy metsässäsi ja hoitaa sitä paikan päällä. Hän pitää sinut ajan tasalla metsäasioistasi ilman, että sinun tarvitsee matkustaa.

Myös verkko on tänä päivänä loistava apu metsäasioiden hoitamisessa. Sen avulla voit tarkastella sähköistä metsäsuunnitelmaa ja sovittuja toimenpiteitä metsässäsi, kuten myös jättää sähköisen metsäveroilmoituksen. Sinä valitset miten ja missä haluat asioida.

Metsäammattilaisemme ymmärtää metsääsi vieläkin paremmin, kun annat meille selailu- tai siirtoluvan omiin metsätietoihisi Metsään.fi -palvelussa. Metsänomistajalle Metsänkeskuksen ylläpitämä palvelu on maksuton. Saat meidät mukaan metsäsi hoitoon muutamalla klikkauksella. Lue lisää suostumuksen annosta.

Aloita metsäasioiden hoitaminen kanssamme käymällä toimistollemme tai jättämällä yhteydenottopyyntö. 

 

Metsäasioiden hoitaminen onnistuu millä tahansa UPM Metsän metsäpalvelutoimistolla, joita on reilu 100 eri puolilla Suomea. 

 

Metsäsijoittaminen kannattaa, koska metsä on vakaa sijoituskohde
Artikkeli | 9 min

Metsäsijoittaminen kannattaa, koska metsä on vakaa sijoituskohde

Lue lisää
Metsänomistaminen ulkomailla
Artikkeli | 1 min

Metsänomistaminen ulkomailla

Lue lisää
Yleisimmät metsäalan toimijat
Artikkeli | 3 min

Yleisimmät metsäalan toimijat

Lue lisää