Eläinten kohtaamiset metsässä ovat jääneet Tarun mieleen

10/03/2022 06:40:00

Metsäasiakasvastaava Taru Nissinen rentoutuu ulkoilemalla koiransa kanssa metsässä, tekemällä käsitöitä ja soittamalla saksofonia. Hienot maisemat ja eläinten kohtaamiset metsissä ovat jääneet hänen mieleensä. Taru auttaa puukaupassa ja metsänhoidossa Keiteleellä ja Pielavedellä. Lue esittely!

Kuka olet?

Olen Taru Nissinen. Asun Pielavedellä avopuolisoni, koirani ja kissani kanssa. Opiskeluvuosien jälkeen palasimme takaisin kotiseutujen äärelle Savoon.

Miten päädyit metsäasiakasvastaavaksi?

Olen opiskellut Itä-Suomen yliopistossa metsätieteitä. Aiemmin olen ollut metsäalan harjoitteluissa eri toimijoilla.

Mitä metsä sinulle merkitsee?

Metsissä minua kiinnostaa se, miten erilaiset metsiin liittyvät arvot, esimerkiksi puuntuotanto, virkistys- ja suojeluarvot voidaan sovittaa yhteen. Metsä voi merkitä eri ihmisille hyvin erilaisia asioita.

Itselleni metsä on työpaikka ja vapaa-ajalla metsissä tulee ulkoiltua erityisesti koiran kanssa. Toki metsä merkitsee minulle paljon muutakin.

Millainen on tyypillinen työpäiväsi?

Kuten muillakin metsäasiakasvastaavilla, työpäiväni voivat olla vaihtelevasti toimisto- tai maastopäiviä tai niiden sekoituksia.

Onko sinulla itselläsi metsää?

Omistan pienen metsätilan kotipaikkakunnallani.

Mikä on paras muistosi metsästä?

Yksittäistä parasta muistoa on vaikea sanoa, mutta kyllä hienot maisemat aina säväyttävät. Myös eläinten kohtaamiset metsässä ovat jääneet mieleen.

Mitä teet vapaa-ajallasi?

Vapaa-ajallani yritän keretä pitämään kunnostani huolta liikkumalla. Pidän myös käsitöiden tekemisestä, ja soitan silloin tällöin saksofonia.

Mitä vinkkejä antaisit metsänhoitoon?

Taimikonhoito kannattaa ehdottomasti tehdä oikea-aikaisesti joko itse tai ostamalla taimikonhoitopalvelun. Ja jos metsästään haluaa saada tuloa, kannattaa suunnata puukaupoille!

Katso yhteystietoni ja ota yhteyttä!

Nissinen Taru
Metsäasiakasvastaava

Nissinen Taru

Lue lisää
 

Lue lisää metsäasiakasvastaavien esittelyjä

Metsänhoitotyöt tulivat Samille tutuiksi jo pienenä poikana
Uutiset | 09/23/2022 07:40:00 | 2 min

Metsänhoitotyöt tulivat Samille tutuiksi jo pienenä poikana

Lue lisää