Metsä tarjoaa Santulle rauhaa kiireisen arjen vastapainona

09/07/2022 07:45:00

Metsäasiakasvastaava Santtu Vuoriston varhaiset muistot sijoittuvat lapsena tehtyihin metsäretkiin. Nykyisin hän luo muistoja myös omien lasten kanssa erilaisilla retkillä. Santtu auttaa metsänhoidossa ja puukaupassa Kouvolassa. Lue esittely!

Kuka olet?

Olen Santtu Vuoristo. Asun vaimoni ja kahden lapsemme kanssa Lahden Villähteellä. Olen kotoisin Kouvolasta, jossa olen viettänyt lapsuuteni ja nuoruuteni.

Miten päädyit metsäasiakasvastaavaksi?

Kouluttauduin aikuisiällä metsätalousinsinööriksi Hämeen ammattikorkeakoulusta. Aikaisemmin olen työskennellyt erilaisissa työtehtävissä muun muassa tuotantotyön parissa. Olen työskennellyt opintojeni ohessa kesätöissä UPM:llä korjuun ja kuljetuksen sekä laatutyön työtehtävissä. Valmistumiseni jälkeen aloitin metsäasiakasvastaavan työtehtävissä.

Mitä metsä sinulle merkitsee?

Metsä on ollut minulle aina merkityksellinen. Olen viettänyt elämäni aikana paljon aikaa metsissä kulkien, harrastaen ja luonnosta nauttien. Metsä tarjoaa rauhaa vapaa-ajalla kiireisen arjen vastapainona.

Millainen on tyypillinen työpäiväsi?

Työpäivieni sisältö on vaihtelevaa ja sisältää sekä toimisto- että maastotöitä ja tapaamisia asiakkaiden kanssa. Päivät sisältävät erilaisia työtehtäviä, eikä kahta samanlaista työpäivää tule vastaan.

Onko sinulla itselläsi metsää?

En omista tällä hetkellä metsää, mutta tulevaisuuden haaveenani on omistaa myös itse metsää.

Mikä on paras muistosi metsästä?

Metsästä on kertynyt paljon hyviä muistoja. Varhaisimmat muistot sijoittuvat lapsena tehtyihin metsäretkiin. Nykyisin pääsen luomaan muistoja myös omien lasteni kanssa erilaisista retkistä ja leikeistä metsässä.

Mitä teet vapaa-ajallasi?

Vapaa-aikani vietän perheeni parissa tai erilaisten harrastusten ääressä, kuten kalastaen, maastopyöräillen tai muiden ulkoliikuntalajien parissa.

Mitä vinkkejä antaisit metsänhoitoon?

Oikea-aikainen ja suunnitelmallinen metsänhoito palvelee metsänomistajaa parhaiten. Hyödynnä ammattilaisten apua ja arviota metsääsi koskevissa kysymyksissä. 

Katso yhteystietoni ja ota yhteyttä!

Vuoristo Santtu
Metsäasiakasvastaava

Vuoristo Santtu

Lue lisää
 

Lue lisää metsäasiakasvastaavien esittelyjä

”Hyvin hoidettu metsä takaa parhaan tuoton”, Peter muistuttaa
Uutiset | 08/29/2022 08:45:00 | 1 min

”Hyvin hoidettu metsä takaa parhaan tuoton”, Peter muistuttaa

Lue lisää
Sallan parhaimmat muistot ovat pitkiltä vaelluksilta
Uutiset | 08/25/2022 10:00:00 | 3 min

Sallan parhaimmat muistot ovat pitkiltä vaelluksilta

Lue lisää