Suostumus henkilötietojen luovuttamiseen

Metsänomistaja antaa UPM:lle suostumuksen välittää yhteystietonsa, tilatiedot ja arviot metsän arvosta Asiantuntijalle metsätilan sukupolvenvaihdokseen liittyvää asiantuntijapalvelua varten painamalla lomakkeen lopussa olevaa suostumuspainiketta.

Tietojen välittäjä: UPM-Kymmene Oyj  (jäljempänä ”UPM”)

Asiantuntijapalvelu: Asiantuntijapalvelu on UPM-Kymmene Oyj:n yhteistyökumppanin, asianajotoimiston, metsänomistajalle tuottama palvelu metsätilan sukupolvenvaihdoksen alkukartoitukseen ja sukupolvenvaihdoksen toteuttamiseen. Asianajotoimisto jäljempänä ”Asiantuntija”.

Tilan omistaja tai yhteisomistaja: (jäljempänä ”Metsänomistaja”)

Tietojen välittäminen ja asiantuntijapalvelu

UPM välittää Metsänomistajan yhteystiedot, tilatiedot ja arviot metsän arvosta Asiantuntijalle. Asiantuntija ottaa yhteyttä Metsänomistajaan alkukartoituksen tekemisestä sopimiseksi. Alkukartoituksen hinta on 250 euroa* (sisältää arvonlisäveron 24 %).

*Kulta- ja platina -kumppaniasiakkaille etuna maksuton alkukartoitus. Alkukartoitus on UPM:n asiantuntijan kanssa etänä käytävä keskustelu sukupolvenvaihdoksen vaihtoehdoista. UPM:n asiantuntija ottaa yhteyttä.

Alkukartoituksen jälkeen Metsäomistaja päättää tekeekö sopimuksen sukupolvenvaihdoksen toteutuksesta sopimuksen Asiantuntijan kanssa. Metsänomistajalle annetaan alkukartoituksen jälkeen kiinteä hinta tai hintahaarukka toimeksiannon kustannuksista.

Asiantuntija toimii itsenäisenä yrityksenä suhteessa Metsänomistajaan.

Tässä suostumuksessa tarkoitettu Metsänomistajan tietojen välittäminen Asiantuntijalle on Metsänomistajalle maksuton eikä tämä suostumus tietojen luovuttamisesta velvoita Metsänomistajaa toteuttamaan omistusjärjestelyjä tai tekemään niistä toimeksiantosopimusta Asiantuntijan kanssa.

Yhteystiedot

*-merkityt kentät ovat pakollisia. Täyttämällä kaikki kohdat, nopeutat yhteydenoton käsittelyä.

Metsän arvio

Metsän arvioiden toimittaminen edellyttää arviointia varten riittäviä metsävaratietoja UPM:n tietojärjestelmässä ja että metsän arvioiden toimittamisesta on Metsänomistajan ja UPM:n välillä sovittu kirjallisesti erillisellä sopimuksella. Tällöin metsän arviot toimitetaan Metsänomistajan sähköpostiosoitteeseen sekä Asiantuntijalle.

Haluan, että minuun ollaan yhteydessä metsän arvioiden toimittamisesta sopimiseksi.
Olen UPM Metsän asiakas
UPM saa lähettää asiakastyytyväisyyskyselyn sähköpostilla sukupolvenvaihdosjärjestelyn päätyttyä
En ole vielä UPM Metsän asiakas. Haluan saada tietoa UPM:n minulle sopivista eduista, palveluista ja tapahtumista

Metsänomistajan tiedot tallennetaan UPM:n asiakastietojärjestelmään.