UPMMetsä
  • Kolme tapaa menestyä UPM Metsän franchisingyrittäjänä

Kolme tapaa menestyä UPM Metsän franchisingyrittäjänä

1. Ymmärrä, mikä sinua motivoi

Motivoiko sinua taloudellinen menestys ja muiden auttaminen? Metsänhoidon franchisingyrittäjänä kasvatat bisnestäsi – ja kasvunvaraa tosiaan riittää. Suomalaisissa metsissä nimittäin on taimikonhoitotarpeita 800 000 hehtaarin alueella ja työn markkina-arvo on noin 400 miljoonaa euroa.

Samalla autat asiakkaitasi kasvattamaan heidän metsäomaisuutensa arvoa. Moni metsänomistaja asuu kaukana metsästään tai ei osaa, jaksa tai halua hoitaa sitä itse. Metsien kasvun ja kunnon näkökulmasta metsänhoitotöiden oikea-aikainen ja asiantunteva toteutus on tärkeää. Todellinen win-win-tilanne.

2. Hyödynnä avoimet mahdollisuudet

Franchisingyrittäjänä voit ponnistaa UPM Metsän tarjoamalta vahvalta pohjalta. UPM Metsä brändin lisäksi tarjoamme sinulle tukea markkinointiin, kouluttamalla, toiminnan ohjaamiseen järjestelmät, neuvontaa ja mahdollisuuden sparrata ajatuksia muiden franchisingyrittäjiemme kanssa.

Franchisingyrittäjänä voit käyttää hyödyksesi myös olemassa olevat verkostosi, tietosi ja taitosi. Emme edellytä metsänhoidon kokemusta – sinusta voi tulla menestyvä franchisingyrittäjä myös muulla taustalla. Ehkä olet kerännyt kokemusta myyntialalla tai järjestökentän aktiivisena toimijana. Jos olet aikaansaava, kasvuhenkinen johtajatyyppi, voit olla etsimämme kasvuyrittäjä.

3. Keskity

Valitse oma polkusi ja katso mihin se vie. UPM Metsä franchisingyrittäjänä sinulla on oma maantieteellisesti määritelty metsätoimiala-alue, täsmällisesti määritelty tehtäväkenttä ja myyntitavoite. Voit keskittyä rakentamaan menestyvää yritystä kannustavassa ja kehittyvässä toimintaympäristössä.