UPMMetsä

”Yksikään päivä metsänhoidon parissa ei mene hukkaan”, tuumii Timo

12/02/2019 14:07:46

Metsäasiakasvastaava Timo Lassila nauttii, kun hoitamaton metsä tulee hoidettua. Timo puuhailee vapaa-ajallaan paitsi raivaussahatöissä myös metsästyksen parissa. Timo auttaa metsänhoidossa ja puukaupassa Janakkalassa ja Hämeenlinnan Lammilla. Lue esittely!

Kuka olet?

Olen Timo Lassila ja asun Hämeenlinnassa perheeni kanssa, johon kuuluu avovaimo, poika ja kaksi koiraa.

Miten päädyit metsäasiakasvastaavaksi?

Valmistuin noin kahdeksan vuotta sitten metsätalousinsinööriksi Hämeen ammattikorkeakoulusta Evolta. UPM:n palveluksessa olen työskennellyt vuodesta 2014. Toimenkuvia on ollut useita, ja ne ovat muuttuneet koko ajan enemmän ja enemmän yksityispuukaupan suuntaan. Työskentelen metsäasiakasvastaavana Lammin metsäpalvelutoimistossa. Toimialueeni on Janakkala ja Hämeenlinnan Lammin eteläosa.  

Mitä metsä sinulle merkitsee?

Metsä ja metsässä liikkuminen ovat olleet lähellä sydäntäni jo pienestä pojasta lähtien. Metsänhoito on tullut tutuksi perheen metsässä, ja metsästys on kuulunut ”arkeen” jo lähemmäs 20 vuotta.

Millainen on tyypillinen työpäiväsi?

Työpäivät alkavat yleensä aamukahvilla, jossa käymme työkavereiden kanssa läpi ajankohtaiset asiat. Siitä päivä jatkuu sovittuihin tapaamisiin tai muihin arjen askareisiin. Maastotöistä saan nauttia noin puolet työajastani.

Onko sinulla itselläsi metsää?

Metsää omistan metsää sen verran, että pääsen välillä harjoittamaan raivaussahatöitä ja joskus jopa neuvottelemaan puukaupasta!

Mikä on paras muisto metsästä?

Hyviä muistoja on ehtinyt kertymään lukuisia. Yksi parhaista muistoista on se, kun saa hoitamattoman metsän hoidettua ja huomaa oman kädenjälkensä tuloksen.

Mitä teet vapaa-ajallasi?

Vapaa-aika kuluu syksyisin metsästyksen huminoissa. Muuten vietän aikaa perheen ja arjen askareiden parissa.

Mitä vinkkejä antaisit metsänhoitoon?

Yksikään päivä metsänhoidon parissa ei mene hukkaan. Metsä kiittää, kun sitä hoitaa!

Ollaan yhteyksissä, autan mielelläni metsäisissä asioissa. Kierrellään sinunkin metsäsi läpi ja laitetaan ne tuottamaan!

 

Ota yhteyttä!

Timo Lassila
p. 040 637 4233
timo.lassila@upm.com

 

UPM Metsä Lammin metsäpalvelutoimisto
Lamminraitti 18, PL 11
16900 Lammi

 

Hae yhteystietoja

Täältä löydät oman alueesi metsäasiakasvastaavan yhteystiedot.