UPMMetsä

UPM ProMetsä tarjoaa syvällistä tietoa metsästä

05/25/2016 20:00:00

UPM ProMetsä on aktiivisen metsänomistajan tietopankki, joka helpottaa metsäomaisuuden suunnitelmallista hoitoa ja metsän tuottomahdollisuuksien seurantaa.

​UPM ProMetsä on kumppanuusasiakkaillemme suunnattu palvelu, josta metsänomistaja saa yhdellä silmäyksellä kokonaiskuvan metsänsä tuottomahdollisuuksista selkeästi euroina, perinteisten mottien ja hehtaarien lisäksi. Sovelluksen tieto perustuu UPM:n järjestelmässä ajan tasalla pidettävän, metsänomistajan tavoitteiden mukaisesti tehdyn metsäsuunnitelman tietoihin.

”Palvelusta omistaja näkee muun muassa metsänsä puustoon sitoutuneen pääoman, hakkuu- ja metsänhoitotyösuositukset parhaan tuoton saavuttamiseksi itse asetettujen tavoitteiden mukaisesti”, lakipalvelupäällikkö Heikki Kalvila esittelee palvelun ominaisuuksia. ”Se on hyvä apuväline myös pohdittaessa esimerkiksi omaisuusjärjestelyjä ja perehdytettäessä perheen muita jäseniä metsäomistamisen eri näkökulmiin.” 

Palvelun testikäyttö on alkanut. Mukana testiryhmässä on rajoitettu määrä UPM:n kumppanuusasiakkaita. Laajennamme testiryhmää kesän aikana, ja kehitämme palvelua testiryhmän toiveiden ja palautteiden pohjalta. Jos olet kiinnostunut liittymään sovelluksen testaajien joukkoon, ota yhteyttä Heikki Kalvilaan heikki.kalvila(at)upm.com.

”Suunnitelman mukaisesti tarjoamme syksyllä kumppanuusasiakkaillemme ominaisuuksiltaan monipuolisen palvelun, joka toimii sekä verkossa että mobiililaitteissa”, Heikki Kalvila kertoo. ”Palvelu on henkilökohtainen ja sen käyttö edellyttää kirjautumista järjestelmään omia tunnuksia käyttäen.”

UPM:ltä digitaalisia palveluja erilaisille metsänomistajille

UPM tarjoaa metsänomistajien käyttöön myös UPM Metsäni -mobiilisovelluksen, joka antaa suuntaa antavan arvion metsäomaisuuden arvosta ennennäkemättömän helposti ja nopeasti.

”Haluamme tarjota metsänomistajille uusia näkökulmia omaan metsään hyödyntämällä uudella tavalla metsävaratietoa ja arvonlaskentaa”, metsäjohtaja Sauli Brander kertoo. ”Lähdimme rohkeasti kehittämään vaihtoehtoja perinteiselle tavalle tuottaa tietoa metsästä ja sen arvosta.”

”Aktiiviselle metsänomistajalle metsäsuunnitelma ja sen mukaan toimiminen on tuttua. Uusi UPM ProMetsä -palvelu tuo tuottavan metsänkasvatuksen taloudellisen näkökulman helposti näkyville”, Brander jatkaa. ”UPM Metsäni -sovellusta käyttäen metsänomistaja, jolle oma metsä ei ole kovin tuttu, pystyy hahmottamaan vaivattomasti oman metsänsä rakenteen ja arvon sekä kysymään lisätietoja UPM:n asiantuntijalta.”

Lue lisää digitaalisista palveluistamme:
UPM ProMetsä 
UPM Metsäni

Tutustu UPM Kumppanuuteen​

Kysy lisää digitaalisista palveluistamme

UPM ProMetsä, Heikki Kalvila, heikki.kalvila(at)upm.com

UPM Metsäni, Paula Savonen, paula.savonen(at)upm.com