Metsä

Puukaupasta rahaa tilille muutamassa pankkipäivässä

Puukaupan rahoituspalveluamme käyttäen voit saada puukaupparahaa tilillesi viidessä pankkipäivässä riippumatta siitä, milloin korjaamme puut. Tarjoamme rahoituspalvelun yhdessä OPn kanssa.

Puukaupasta rahaa tilille muutamassa pankkipäivässä

”Haluamme nopeuttaa puukaupparahojen maksua metsänomistajille ja samalla tehdä puukaupasta likvidimpää”, metsäjohtaja Sauli Brander kertoo ratkaisun taustoista.

”Puukaupan maksuaikataulun nopeuttaminen on yksi niistä asioista, joka on tullut vahvasti esille keskusteluissa metsänomistaja-asiakkaidemme kanssa. Se tuo lisäarvoa metsänomistajille”, Sauli jatkaa.

Olemme kehittäneet puukaupan rahoituspalvelun yhdessä OPn kanssa. Sitä käyttäen voit halutessasi saada osan puukaupan myyntisaatavasta tilillesi viidessä pankkipäivässä korjuuajankohdasta riippumatta.

Kun teet puukaupat suoraan kanssamme, voi nopean maksun osuus olla jopa 80 prosenttia puukaupan arvosta. OP järjestää myyntisaatavan kaupan.

”Tehtaamme tarvitsevat puuta joka päivä ympäri vuorokauden. Puun hankinta on kuitenkin pitkäjänteistä toimintaa, ja puukauppasopimuksen allekirjoituksesta voi kulua 2-3 vuotta ennen kuin puut korjataan ja metsänomistaja saa niistä maksun. OPn kanssa kehitetty metsärahoituspalvelu onkin merkittävä etu metsänomistajalle”, Sauli toteaa. 

Keskustele asiasta tarkemmin metsäasiakasvastaavamme kanssa tai ota yhteyttä Palvelukeskuksemme asiantuntijoihin chatilla tai soita 0204 16 5100.