UPMMetsä

Kaikenlaiset puunkorjuukohteet alueellamme kiinnostavat

Puun hyvä kysyntä ja vakaa hintataso ovat loistouutisia metsänomistajille. Kaikenlaisten leimikoiden myyntimahdollisuudet ovat hyvät. Voit nyt tarjota puuta myyntiin myös sähköisen kanavan kuutio.fi:n kautta.

Kaikenlaiset puunkorjuukohteet alueellamme kiinnostavat

Toiminta-alueemme metsien kuva ja teollisuutemme rakenne sopivat hyvin yhteen, mistä johtuen pystymme ostamaan jatkuvasti erityyppisiä leimikoita. Tekemällä puukaupat nyt saat metsäsi tuottokuntoon. Puun vakaa hintataso tekee puukaupoista myös turvallista.

Sähköinen puukauppa tekee tuloa

Keväällä 2017 metsänomistajien mahdollisuudet tuoda puuta tarjolle laajenivat, kun Suomen Puukauppa Oy:n sähköinen puukauppapaikka kuutio.fi otetiin käyttöön. Palvelun tavoitteena on saada puun kysyntä ja tarjonta kohtaamaan entistä tehokkaammin.

Kuutio.fi on uusi nykyaikainen verkkopalvelu metsänomistajille ja puuta ostaville organisaatioille. Puukauppaa tehtäessä se on ensimmäinen askel, keskustelun avaus. Useimmiten seuraava vaihe on syvällisempi keskustelu henkilökohtaisesti metsäammattilaisen kanssa.

Sähköisten kanavien lisäksi ja myös ilman niitä voit aina asioida suoraan paikallisen yhteyshenkilösi, metsäasiakasvastaavamme kanssa. Hän tuntee metsäsi ja kuuntelee tarpeitasi, minkä perusteella hän tekee toiveidesi mukaiset ehdotukset sekä hakkuista että metsänhoitotöistä. Jos et saa yhteyttä paikalliseen yhteyshenkilöösi, voit aina soittaa 0204 16 5100 tai ottaa yhteyttä chatin kautta Palvelukeskukseemme, ja asiasi hoituu vaivattomasti eteenpäin.