UPMMetsä

Kumppanuus kanssamme merkitsee tuottoisaa metsänhoitoa ja onnistuneita puukauppoja

Kumppanuus kanssamme on palvelukokonaisuus, joka tasoittaa tietäsi kohti tuottoisaa metsänhoitoa ja onnistuneita puukauppoja. Olemme paketoineet palvelun helposti hahmotettaviksi kokonaisuudeksi. Et osta irrallisia töitä vaan palvelun, jossa asiat saatetaan huolellisesti loppuun asti.

Ihminen apunasi

Suurin etusi yhteistyöstä kanssamme on metsäsi parhaaseen tuottoon ja hyvinvointiin omistautunut asiantuntijamme, sinun metsäasiakasvastaavasi. Sinulla on omat yksilölliset toiveet ja ajatukset omasta metsästäsi ja metsäasiakasvastaavasi toimii niiden mukaisesti. Voit valita, asioitko mieluimmin toimipisteessämme asuinpaikkakunnallasi vai siellä missä metsäsi kasvaa.

Paras tieto tukenasi

Meillä on pitkä kokemus metsänhoidosta. Asiantuntemuksemme on kertynyt vuosikymmenien aikana asiakkaidemme ja yhtiön metsien hoitamisesta. Kumppaninamme saat käyttöösi koko kestävän metsätalouden asiantuntijuutemme. Tietoa saat myös kotiin kannettuna, Metsän henki -lehteämme arvostavat niin metsänomistajat kuin muut luonnosta ja metsästä kiinnostuneet.

Sähköiset palvelut käytössäsi

Kumppaninamme käytössäsi ovat monipuoliset sähköiset palvelumme. Esimerkiksi verkkometsäsuunnitelma on sinulle maksuton. Pidämme sitä yllä ja tallennamme metsässäsi tekemämme toimenpiteet. Hakkuut ja hoitotyöt sekä puustotiedot päivittyvät suunnitelmaan automaattisesti metsän kasvun pohjalta. Voit myös itse täydentää sitä.

Etua kumppanuudesta

Hyödyt kumppanuudesta taloudellisesti. Kun käytät laadukkaita metsänhoitopalvelujamme, varmistat metsäsi hyvän tuoton. Kumppanuus kerryttää myös bonuksia, joita voit käyttää metsäsi arvoa edelleen kasvattavien metsänhoitopalvelujen ostamiseen. Asiantuntijamme neuvoo myös, milloin harvennukset ja metsän uudistaminen ovat ajankohtaisia.

UPM Metsä Kumppanuussopimuksen tekeminen sitoo ja hyödyttää. Se takaa metsäsi puille varman menekin suhdanteista riippumatta. Sopimus sisältää myös hintatakuun ja bonuksen, joita voit käyttää metsäpalvelujemme maksamiseen. Sopimusasiakkaanamme voit myös halutessasi liittyä hallinnoimaamme FSC®-ryhmäsertifikaattiin (FSC C 109 750). Se on vaivatonta, koska metsäsuunnitelmasi on jo järjestelmässämme.

 

 

Lue lisää kumppanuudesta tai kysy lisää metsäasiakasvastaavaltasi