UPMMetsä

UPM Sukupolvenvaihdos

Näin pääset alkuun sukupolvenvaihdoksessa

 

Suostumus henkilötietojen luovuttamiseen

Metsänomistaja antaa UPM:lle suostumuksen välittää yhteystietonsa, tilatiedot ja arviot metsän arvosta Asiantuntijalle metsätilan sukupolvenvaihdokseen liittyvää asiantuntijapalvelua varten painamalla lomakkeen lopussa olevaa suostumuspainiketta.

Tietojen välittäjä: UPM-Kymmene Oyj  (jäljempänä ”UPM”)

Asiantuntijapalvelu: Asiantuntijapalvelu on UPM-Kymmene Oyj:n yhteistyökumppanin, asianajotoimiston, metsänomistajalle tuottama palvelu metsätilan sukupolvenvaihdoksen alkukartoitukseen ja sukupolvenvaihdoksen toteuttamiseen. Asianajotoimisto jäljempänä ”Asiantuntija”.

Tilan omistaja tai yhteisomistaja: (jäljempänä ”Metsänomistaja”)

Tietojen välittäminen ja asiantuntijapalvelu

UPM välittää Metsänomistajan yhteystiedot, tilatiedot ja arviot metsän arvosta Asiantuntijalle. Asiantuntija ottaa yhteyttä Metsänomistajaan alkukartoituksen tekemisestä sopimiseksi. Alkukartoituksen hinta on 250 euroa (sisältää arvonlisäveron 24 %).

Alkukartoituksen jälkeen Metsäomistaja päättää tekeekö sopimuksen sukupolvenvaihdoksen toteutuksesta sopimuksen Asiantuntijan kanssa. Metsänomistajalle annetaan alkukartoituksen jälkeen kiinteä hinta tai hintahaarukka toimeksiannon kustannuksista.

Asiantuntija toimii itsenäisenä yrityksenä suhteessa Metsänomistajaan.

Tässä suostumuksessa tarkoitettu Metsänomistajan tietojen välittäminen Asiantuntijalle on Metsänomistajalle maksuton eikä tämä suostumus tietojen luovuttamisesta velvoita Metsänomistajaa toteuttamaan omistusjärjestelyjä tai tekemään niistä toimeksiantosopimusta Asiantuntijan kanssa.

Yhteystiedot

*-merkityt kentät ovat pakollisia. Täyttämällä kaikki kohdat, nopeutat yhteydenoton käsittelyä.

Metsän arvio

Haluan, että UPM toimittaa edellä tarkoitettuja tiloja koskevat arviot niiden metsien arvosta
Annan suostumuksen metsään.fi metsävaratietojen siirtoon metsän arvon määrittämistä varten mikäli metsätilani kuviotietoja ei ole UPM:n tietojärjestelmässä

Metsän arvioiden toimittaminen edellyttää arviointia varten riittäviä metsävaratietoja UPM:n tietojärjestelmässä. Tällöin metsän arviot toimitetaan Metsänomistajan sähköpostiosoitteeseen. Arvioihin liitetään tuoteseloste. Metsän arvioita ei toimiteta, mikäli riittäviä metsävaratietoja ei ole UPM:n järjestelmässä tai metsävaratietoja ei saada Metsään.fi palvelusta UPM:n järjestelmään.

Metsänomistaja hyväksyy, että metsän arviot sisältävät epävarmuuden ja virhemahdollisuuksia metsän arvioiden pohjana käytettävistä puusto- ja kuviotiedoista johtuen.

Olen UPM Metsän asiakas
En ole vielä UPM Metsän asiakas. Haluan saada tietoa UPM:n minulle sopivista eduista, palveluista ja tapahtumista

Metsänomistajan tiedot tallennetaan UPM:n asiakastietojärjestelmään.