UPMMetsä

UPM Yhteisöpalvelu

UPM Metsän laaja metsäosaaminen yhteisösi käytössä

 

UPM Yhteisöpalvelun asiakkaana nautit osaamisesta, joka meille on kertynyt vuosikymmenten mittaan kuntien, seurakuntien ja isojen yhteismetsien metsäasioiden hoidosta. Saat käyttöösi koko laajan metsäosaamisemme ja jatkuvan yhteistyön edut.

Tarjoamme Yhteisöpalvelua kolmessa eri laajuudessa: Avaimet käteen, Plus ja Vakio. Palvelun laajuudesta sovimme yhdessä yhteisösi tarpeiden mukaisesti.

 

Paranna metsätalouden kannattavuutta

UPM Yhteisöpalvelu Avaimet käteen - ja Plus -asiakkaana saat käyttöösi UPM Metsän laadukkaat työkalut

  • sähköisen metsäsuunnitelman
  • vuosisuunnitelman
  • raportit
  • tuottolaskelman
  • UPM Metsä -verkkopalvelun sähköiset palvelut

UPM Yhteisöpalvelu Avaimet käteen - ja Plus -asiakkaana saat taloudellista hyötyä

  • Tehdyistä puukaupoista kertyy puukauppabonusta. Hinnantarkistusedun ja menekkitakuun ansiosta markkinoiden vaikutukset tasoittuvat.
  • Maksuttoman FSC-sertifioinnin avulla yhteisösi saa metsäomaisuudelleen vieläkin paremman tuoton ja voi osoittaa, että metsiä hoidetaan kestävästi.
 

UPM Yhteisöpalvelu Avaimet käteen

UPM Yhteisöpalvelu Plus

UPM Yhteisöpalvelu Vakio

 

Räätälöity koulutus vain Yhteisöpalvelu-asiakkaille: Yhteisön Metsäpäivä

Yhteisön Metsäpäivä -koulutuksessa tarjoilemme yhden päivän aikana ajankohtaisen paketin metsäalan tietoa ja uutisia. Koulutuksen sisällöt suunnitellaan asiakkaan kulloisenkin tarpeen mukaan. Yhteisön Metsäpäivä -koulutus tarjotaan vuosittain Avaimet käteen- ja Plus -palvelumalleihin.

 

Yhteisöpalvelu juuri sinun tarpeisiisi

Tulemme mielellämme kertomaan tarkemmin Yhteisöpalvelusta ja sen eri mahdollisuuksista. Ota yhteyttä! Tavoitat alueesi metsäasiakaspäällikön UPM Metsä asiakaspalvelun kautta.

 

Asiakaspalvelu  0204 16 5100 arkisin klo 8–17