UPMMetsä

Henkilökohtaisesti meiltä sinun metsällesi

Sinulle nimetty metsäammattilainen on käytössäsi ja auttamassa metsääsi liittyvissä kysymyksissä puukaupasta metsänhoitoon.

UPM Kumppanuus tarkoittaa aitoa yhteistyötä metsänomistamisen kaikissa vaiheissa. Tarjoamme kaikki soveltuvimmat ratkaisut juuri sinun metsällesi, olitpa sitten ammattimainen tai aloitteleva metsänomistaja. Halutessasi voit antaa koko metsäomaisuutesi hoidon meidän käsiimme. Me huolehdimme siitä kuin omastamme.

Olet metsänomistajana ainutlaatuinen, eikä toista samanlaista metsääkään ole. Siksi jokainen kumppanuuskin on erilainen.

Oma metsäammattilainen tukenasi

Kumppanuus perustuu henkilökohtaiseen palveluun. Nimeämme sinulle oman metsäammattilaisen auttamaan metsääsi liittyvissä kysymyksissä puukaupasta metsänhoitoon. Hän ehdottaa myös aktiivisesti toimenpiteitä metsäsi parhaaksi ja on tukenasi päätöksenteossa. Kumppanina metsääsi koskeva neuvonta on sinulle aina maksutonta.

Yhteydenpito henkilökohtaiseen metsäammattilaiseesi on helppoa. Voit valita itsellesi sopivimman tavan yhteydenpitoon – olipa se sitten puhelimitse, sähköpostilla, chat-palvelussa tai kasvokkain toimistossa tai maastossa.

 

Metsänomistaja kertoo