UPMMetsä

Arvonnan säännöt

 

1.     Järjestäjä

UPM Kymmene Oyj
UPM Metsä

Åkerlundinkatu 11 B, PL 85, 33101 Tampere
Puh. 02041 6121
metsaviestinta@upm.com

 

2. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki täysi-ikäiset henkilöt, jotka omistavat Suomessa metsää. Arvontaan eivät saa osallistua arvonnan toteuttamiseen osallistuneet järjestävän yrityksen työntekijät tai heidän perheenjäsenensä.

3. Osallistumisaika

 Arvontaan voi osallistua aikavälillä 11.5.2020–31.8.2020.

4. Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistutaan tekemällä puukauppa UPM Metsä -verkkopalvelussa osallistumisaikana. Tämä edellyttää, että kirjautunut käyttäjä on hyväksynyt saamansa puukauppatarjouksen verkkopalvelussa osoitteessa www.upmmetsa.fi/verkkopalvelu aikavälillä 11.5.2020–31.8.2020. 

Osallistuminen edellyttää palveluun rekisteröitymistä ja metsätilatietojen saatavuutta.

  • Jos olet jo asiakkaamme ja metsävaratietosi löytyvät järjestelmästämme, tietojen yhdistäminen rekisteröitymisen jälkeen kestää keskimäärin 1-2 arkipäivää.
  • Jos olet aiemmin käyttänyt Metsäsoppi -palvelua, sinun tulee rekisteröityä uutena käyttäjänä. Tietojen yhdistäminen rekisteröitymisen jälkeen kestää keskimäärin 1-2 arkipäivää.
  • Jos olet uusi asiakas tai metsävaratietoasi ei ole UPM Metsän tietojärjestelmässä,  tee Metsään.fi metsävaratiedon siirtopyyntö. Tietojen yhdistäminen siirtoluvan antamisen jälkeen kestää keskimäärin 1-2 arkipäivää. 

Ongelmia rekisteröitymisessä? Ota yhteyttä UPM Metsän asiakaspalveluun: p. 020 416 5100, palvelukeskus@upm.com 

Arvontaan voi osallistua vain kerran. Osallistumalla tähän kampanjaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan kampanjan sääntöjä ja UPM Kymmene Oyj:n päätöksiä.

5. Palkinto

Palkintona arvotaan kolmekymmentä kappaletta (30 kpl) Husqvarna suojakypärää mallia Functional FM-suojaimilla. Arvonnassa arvotaan yksi kypärä / osallistuja. Yhden palkinnon arvo on 199 euroa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

 

6. Arvonta

Palkinnot arvotaan osallistumisajan päätyttyä 1.9.2020.

Voitoista ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Mikäli palkinnon voittajaa ei tavoiteta kahden (2) viikon kuluessa arvonnasta, suoritetaan uusi arvonta kyseisestä palkinnosta. Arvonnan suorittaa UPM Kymmene Oyj. Voittajan nimi voidaan julkaista UPM Metsän internet-sivuilla sekä UPM Metsän hallinnoimissa sosiaalisen median kanavissa.

Mikäli voittoilmoitus tai palkinto palautetaan UPM Kymmene Oyj:lle virheellisten tietojen tai muun toimitusesteen vuoksi tai mikäli voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen.

 

7. Järjestäjän vastuu

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron voittopalkinnoista. Palkintojen voittajat vapauttavat UPM Kymmene Oyj:n kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kampanjaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.

UPM Kymmene Oyj:n vastuu osanottajia kohtaan ei missään tapauksessa kuitenkaan ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Arvonnan järjestää UPM Kymmene Oyj. Järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin. Järjestäjä varaa oikeuden muuttaa näitä kampanjan sääntöjä. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa koko kampanja ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

 

Tietosuojaseloste